Ovo je forum za sve koji pripadaju metal, rock i punk stilu.Za sve otkačene i posebne.Na ovom forumu možete raspravljati o muzici, odjeći , , i, umjetnosti i svim ostalim stvarima koje vas zanimaju.Cya |
|
| Vas omiljen bend | |
|
+18Poison333 Ramsty Luthien Mumija myearthdream (Admin)Morfijus TempT spiksy_st3 MoonChild : MiNdFrEaK AnGeL : Yunie666 Barbie_Molester lost_butterfly MippieMia morbidni_vampir imarink Morphia Admin (Kika) 22 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Morphia
Broj postova : 31 Join date : 24.08.2008 Age : 32 Lokacija : Petrinja
| Naslov: Re: Vas omiljen bend uto ruj 09, 2008 4:17 am | |
| - Admin (Kika) je napisao/la:
necu ic na nightwish...kmee ne bih ni ja išla da sam tako daleko, kao ti, od zagreba... ovako idem jer mi do tamo treba 45 min... a ne brini bit će drugog puta... | |
| | | Admin (Kika) Admin
Broj postova : 73 Join date : 24.08.2008 Lokacija : Trogir
| Naslov: Re: Vas omiljen bend pon ruj 08, 2008 2:09 pm | |
| - Morphia je napisao/la:
- Nightwish... jedva čekam koncert...
btw... nije dom sportova... bio je menađer Nightwisha u Zg-u i pregovarali su za neko drugo mjesto... sve će biti potvrđeno uskoro... iz pouzdanih izvora znam...
Još slušam dosta toga, Epicu, Within Temptation, Maidene, Theatres Des Vampires, Evanescence... itd.. awww savrsen izbor muzike necu ic na nightwish...kmee | |
| | | Morphia
Broj postova : 31 Join date : 24.08.2008 Age : 32 Lokacija : Petrinja
| Naslov: Re: Vas omiljen bend ned ruj 07, 2008 9:14 am | |
| Nightwish... jedva čekam koncert... btw... nije dom sportova... bio je menađer Nightwisha u Zg-u i pregovarali su za neko drugo mjesto... sve će biti potvrđeno uskoro... iz pouzdanih izvora znam...
Još slušam dosta toga, Epicu, Within Temptation, Maidene, Theatres Des Vampires, Evanescence... itd.. | |
| | | Mumija
Broj postova : 3 Join date : 26.08.2008 Age : 30 Lokacija : Hrvacka xd
| Naslov: Re: Vas omiljen bend sub ruj 06, 2008 10:18 am | |
| emmm... sad san u fazi pronalaženja novih bendova. al evo šta ja slušan uglavnom još otprije... : bullet for my valentine, metallica, pantera, slipknot (za ovo je kika kriva), nightwish, skid row, loš primjer, dog house, horor piknik, sebastian bach, avenged sevenfold, iron maiden, etc......... flyleaf, 30 seconds to mars, to die for, evanescence, etc......... sum 41, azra, etc......... (ovi slon mi je preee spooky :S:S kako sablasno...) | |
| | | Admin (Kika) Admin
| Naslov: Re: Vas omiljen bend sub ruj 06, 2008 7:01 am | |
| - myearthdream je napisao/la:
- Sabaton, Dragonforece, Excalion, Drowning Pool, Iced Earth, opet Sabaton, Symphorce, At Vance, Avantasia.....
cccc najjače mi je kad neko nabroji 700 grupa a od svake zna po 3 pisme, tužno to meni aime i mene to tako zivcira...nabroje grupe a ne slusaju ni jednu pismu.grrrrr | |
| | | myearthdream
Broj postova : 11 Join date : 01.09.2008
| Naslov: Re: Vas omiljen bend pon ruj 01, 2008 8:24 am | |
| Sabaton, Dragonforece, Excalion, Drowning Pool, Iced Earth, opet Sabaton, Symphorce, At Vance, Avantasia..... cccc najjače mi je kad neko nabroji 700 grupa a od svake zna po 3 pisme, tužno to meni | |
| | | (Admin)Morfijus Admin
Broj postova : 11 Join date : 29.08.2008 Age : 31 Lokacija : Kaštela
| Naslov: Re: Vas omiljen bend pon ruj 01, 2008 12:56 am | |
| nisi luda...ja i kike smo ih okrenuli naopako...ide od najnovijih prema starima... | |
| | | Yunie666
Broj postova : 18 Join date : 26.08.2008
| Naslov: Re: Vas omiljen bend ned kol 31, 2008 11:23 am | |
| Eli sam ja luda il su postovi nekako ispremješani? O___O | |
| | | TempT
Broj postova : 17 Join date : 29.08.2008 Age : 30
| Naslov: Re: Vas omiljen bend ned kol 31, 2008 5:42 am | |
- TempT je napisao/la:
- Epica (najblji bend ikad ), Sentenced, Sirenia, Mandragora Scream, Galneryus, X Japan, Dead End, POisonblack, 3 doors down, 3 Days Grace, WT, Lacuna Coil, Eluveitie, Suidakra, Symphony x, Iced Earth, In Flames, Osmi Putnik, Six Pack, Vega, Ultimatum, Divlje Jagode, Embrio, Nickelback, Deftones, Gojira, Death, Disarmonia Mundi, Firewind, Evergrey, Kreator,Korpiklaani ,Mudvayne, Pantera, Elegeion, Silentium,Anathema, Xandria, Paramore, Eminem (xD),Sonata Arctica, Sepultura, As I Lay Dying, etc...
slazem se da je epica prezakon.svida mi se masu pisama od njih.hm...ostale grupe.preeeeeedobar odabit =) Epica 4 life. Tnx | |
| | | Admin (Kika) Admin
| Naslov: Re: Vas omiljen bend sub kol 30, 2008 11:08 am | |
| - TempT je napisao/la:
- Epica (najblji bend ikad ), Sentenced, Sirenia, Mandragora Scream, Galneryus, X Japan, Dead End, POisonblack, 3 doors down, 3 Days Grace, WT, Lacuna Coil, Eluveitie, Suidakra, Symphony x, Iced Earth, In Flames, Osmi Putnik, Six Pack, Vega, Ultimatum, Divlje Jagode, Embrio, Nickelback, Deftones, Gojira, Death, Disarmonia Mundi, Firewind, Evergrey, Kreator,Korpiklaani ,Mudvayne, Pantera, Elegeion, Silentium,Anathema, Xandria, Paramore, Eminem (xD),Sonata Arctica, Sepultura, As I Lay Dying, etc...
slazem se da je epica prezakon.svida mi se masu pisama od njih.hm...ostale grupe.preeeeeedobar odabit =) | |
| | | Admin (Kika) Admin
| Naslov: Re: Vas omiljen bend sub kol 30, 2008 11:07 am | |
| - Morfijus je napisao/la:
- ee i za vas sve tu...metallica i ac dc bi trebali svirat zajedno dogodine u splitu...U rukometnoj dvorani koja se sad skoro pa i zavrsila...tako da lagano se spremajte
heh mi cemo prvi red bengat skupa.meni je malo teze jer mi je fuckin duga kosa. | |
| Naslov: Re: Vas omiljen bend pet kol 29, 2008 3:03 pm | |
| ee i za vas sve tu...metallica i ac dc bi trebali svirat zajedno dogodine u splitu...U rukometnoj dvorani koja se sad skoro pa i zavrsila...tako da lagano se spremajte | |
| Naslov: Re: Vas omiljen bend pet kol 29, 2008 2:53 pm | |
| hmm da pocnemo!!od pocetka san ljubitelj trasha tako da...moj zivot je metallica...od njih je sve krenulo tako da metallica in my heart forever...al onda je krenila želja za nečim jačim. idem redom Pantera, Bodomi, In Flames, Bullet For My Valentine, Firewind, Slipknot, Disturbed,Sepultura, Morbid Angel, Scar Symmetry, Static X, Amon Amarth, Kataklysm, Violator, Slayer....nadan se da ću ih još pronać al zasad mislin da je ovo dosta pozz | |
| | | TempT
Broj postova : 17 Join date : 29.08.2008 Age : 30
| Naslov: Re: Vas omiljen bend pet kol 29, 2008 8:43 am | |
| Epica (najblji bend ikad ), Sentenced, Sirenia, Mandragora Scream, Galneryus, X Japan, Dead End, POisonblack, 3 doors down, 3 Days Grace, WT, Lacuna Coil, Eluveitie, Suidakra, Symphony x, Iced Earth, In Flames, Osmi Putnik, Six Pack, Vega, Ultimatum, Divlje Jagode, Embrio, Nickelback, Deftones, Gojira, Death, Disarmonia Mundi, Firewind, Evergrey, Kreator,Korpiklaani ,Mudvayne, Pantera, Elegeion, Silentium,Anathema, Xandria, Paramore, Eminem (xD),Sonata Arctica, Sepultura, As I Lay Dying, etc... | |
| | | MoonChild
Broj postova : 29 Join date : 26.08.2008 Age : 30 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Vas omiljen bend pet kol 29, 2008 1:47 am | |
| ček, Špika šta ti nisu više gunsi najbolji??? xD e ma ja iden definitivno na Ac Dc, ka govorili su da će doć al sad je ka pisalo da neće... kmee...=(.. | |
| | | spiksy_st3
Broj postova : 2 Join date : 28.08.2008
| Naslov: Re: Vas omiljen bend čet kol 28, 2008 5:16 am | |
| ja idem definitivno na ac/dc......mada znam da nece biti ko iron maiden al svejedno nesmin to propustit
a sta se tice najdrazeg benda.........ajme ima ih krcato al nabrojit cu koi su mi najbolji (iron maiden, metallica, dimmu borgir, gorgoroth, rammstein, skid row) | |
| | | Admin (Kika) Admin
| | | | Yunie666
| | | | MoonChild
Broj postova : 29 Join date : 26.08.2008 Age : 30 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Vas omiljen bend uto kol 26, 2008 3:10 pm | |
| Hmm... Hmm...pa počnimo xD: Maideni, AC DC, Deep Purple, Nightwish, Ev, Within Temptation, Rammstein, Black Sabbath, Skid Row, Bon Jovi, Scorpions, Dark Princess je kul, Twisted Sisters, Metallica i Nirvana su mi isto dobre al ih ne slušan puno, Deff Leppard...i tako....xD | |
| | | : MiNdFrEaK AnGeL :
Broj postova : 2 Join date : 26.08.2008
| | | | Admin (Kika) Admin
| Naslov: Re: Vas omiljen bend uto kol 26, 2008 7:03 am | |
| odlican izbor grupa | |
| | | Yunie666
| Naslov: Re: Vas omiljen bend uto kol 26, 2008 6:59 am | |
| - Morphia je napisao/la:
- Eh... moj najbolji bend je definitivno
Nightwish... i jedva čekam 2.4. 2009... velika sam obožavateljica starog Nightwisha... na novi se još nisam prilagodila... valjda budem... wiiiii ajmo skupa XD al kod mene je malen problem. ako se Anette obuce u tajce odapet cu od smijeha A maj prešs grupice omiljenice: Epica,Kamelot,An Cafe,Vidoll,Mucc,Nightwish,Evanescence,Sonata Arctica,Blind Guardian,Miyavi,Despairs Ray,Girugamesh,LMC,Moi Dix Mois,Hide,Combichrist,Tool,London after midnight,Angelzoom,Lacuna Coil,Xandria,Visions of atlantis,Opeth,Turmion Kätilöt,DJ SiSen,Aural vampire,Wintersun,Emilie Autumn,Eluveitie,Finntroll,Korpikllani,Amorphis,Arkona,Anal Mandica,Pain,Diary of dreams,Zombie Girl,Eternal Tears Of Sorrow,Flesh field,She wants revenge,r Symmetry,Leaves' Eyes,Animatter,Depeche mode,the birthday massacre,NIN,Sentenced,Theatres des vampires..... ima toga još | |
| | | Barbie_Molester
Broj postova : 2 Join date : 26.08.2008
| Naslov: Re: Vas omiljen bend uto kol 26, 2008 6:33 am | |
- lost_butterfly je napisao/la:
- najboli bendovi su: -trisatnia---(prepre zakon su..), dead can dance, xandria--(jedna od definitivn najbolih grupa ai vokal im je prejeben), nightwish, leave's eyes, theatar of tragedy--(predobar vokal)--, within temptation, draconian, lacuna coil, the 69 eyes, paradise lost, disturbed, chimaira, pantera, nickelback, dark tranquillity, alice in chains, aerosmith, audioslave, korn, therion, three doors down, amorphis, COF, COB, SOAD, LUCIFERION, SLAYER, Delain, Tarot, Visions of Atlantis, Manson, christian death, Dimmu Borgir, Sirenia, Gorgoroth, Dark Funeral, Dark Tranquillity, Tarot, Iron Maiden, Slipknot, Aesma Daeva, Bal Sagoth, Satyricon, Rammstein, epica, , AC/DC, Depp Purple, Darkthrone, Belphegor, Apocalyptica, Judas Priest, Arch Enemy, Dissection, Kataklysm, hammerfall, Megadeath, Rhapsody!....
al posebno da spomenem tešku boleščinu LUCIFERION..oni su van preprepre dobri... eto ima još grupa al ove su mi nekako najbolje..
Xd ti ovde nabrojala i sta slusas i sta neslusas.heheh inace predobre grupe.slusam vecinu od tu Lol...prejebene grupe,slazem se sa tvojim izborom,narocito sa rammsteinom,satyriconom,borgirima,i narocito belphegorima...za luciferion cujem prvi put,al cu si ih morat poslusat,ak kazes da je teska bolescina xD...i da,si cula ikad za grupu Glucifer? | |
| | | Admin (Kika) Admin
| Naslov: Re: Vas omiljen bend uto kol 26, 2008 5:59 am | |
| - lost_butterfly je napisao/la:
- najboli bendovi su: -trisatnia---(prepre zakon su..), dead can dance, xandria--(jedna od definitivn najbolih grupa ai vokal im je prejeben), nightwish, leave's eyes, theatar of tragedy--(predobar vokal)--, within temptation, draconian, lacuna coil, the 69 eyes, paradise lost, disturbed, chimaira, pantera, nickelback, dark tranquillity, alice in chains, aerosmith, audioslave, korn, therion, three doors down, amorphis, COF, COB, SOAD, LUCIFERION, SLAYER, Delain, Tarot, Visions of Atlantis, Manson, christian death, Dimmu Borgir, Sirenia, Gorgoroth, Dark Funeral, Dark Tranquillity, Tarot, Iron Maiden, Slipknot, Aesma Daeva, Bal Sagoth, Satyricon, Rammstein, epica, , AC/DC, Depp Purple, Darkthrone, Belphegor, Apocalyptica, Judas Priest, Arch Enemy, Dissection, Kataklysm, hammerfall, Megadeath, Rhapsody!....
al posebno da spomenem tešku boleščinu LUCIFERION..oni su van preprepre dobri... eto ima još grupa al ove su mi nekako najbolje.. Xd ti ovde nabrojala i sta slusas i sta neslusas.heheh inace predobre grupe.slusam vecinu od tu | |
| | | lost_butterfly
Broj postova : 11 Join date : 26.08.2008
| Naslov: Re: Vas omiljen bend uto kol 26, 2008 5:57 am | |
| najboli bendovi su: -trisatnia---(prepre zakon su..), dead can dance, xandria--(jedna od definitivn najbolih grupa ai vokal im je prejeben), nightwish, leave's eyes, theatar of tragedy--(predobar vokal)--, within temptation, draconian, lacuna coil, the 69 eyes, paradise lost, disturbed, chimaira, pantera, nickelback, dark tranquillity, alice in chains, aerosmith, audioslave, korn, therion, three doors down, amorphis, COF, COB, SOAD, LUCIFERION, SLAYER, Delain, Tarot, Visions of Atlantis, Manson, christian death, Dimmu Borgir, Sirenia, Gorgoroth, Dark Funeral, Dark Tranquillity, Tarot, Iron Maiden, Slipknot, Aesma Daeva, Bal Sagoth, Satyricon, Rammstein, epica, , AC/DC, Depp Purple, Darkthrone, Belphegor, Apocalyptica, Judas Priest, Arch Enemy, Dissection, Kataklysm, hammerfall, Megadeath, Rhapsody!.... al posebno da spomenem tešku boleščinu LUCIFERION..oni su van preprepre dobri... eto ima još grupa al ove su mi nekako najbolje.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vas omiljen bend | |
| |
| | | | Vas omiljen bend | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|