Admin (Kika) Admin
Broj postova : 73 Join date : 24.08.2008 Lokacija : Trogir
| Naslov: Re: Violina, savršenstvo ili samo istinska ljepota čet ruj 25, 2008 12:03 pm | |
| - ...Child In Time... je napisao/la:
- A znam...
Ja taman da bi počela nešto svirat... al... škola na prvom mjestu uf naravno da je skola na prvom mjestu...ja sam svirala klavir i skolu.bilo je uzasno al uzivala sam.ujutro se budim u 6 i vracam se u 22...jbg..takav je to zivot.sve zelje zahtjevaju neke rizike i zrtvovanja | |
|
MoonChild
Broj postova : 29 Join date : 26.08.2008 Age : 30 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Violina, savršenstvo ili samo istinska ljepota uto ruj 16, 2008 2:06 pm | |
| A znam... Ja taman da bi počela nešto svirat... al... škola na prvom mjestu | |
|
Morphia
Broj postova : 31 Join date : 24.08.2008 Age : 32 Lokacija : Petrinja
| Naslov: Re: Violina, savršenstvo ili samo istinska ljepota uto ruj 16, 2008 7:23 am | |
| oke nemojte mi editirat postove... ovo što sam prije napisala ovdje...pišite pod svojim nickom... i molim admine da zabrane komentiranje gostima...jer se dešava ovo što se dogodilo...
ugl... pisalo je da nemam vremena učit svirat violinu...zbog škole...
Zadnja promjena: Morphia; uto ruj 16, 2008 2:13 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
MoonChild
Broj postova : 29 Join date : 26.08.2008 Age : 30 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Violina, savršenstvo ili samo istinska ljepota ned ruj 14, 2008 9:52 am | |
| Ajme violina je predivan instrument... Da, zahtijeva puno rada... Al ka šta si i meni reka, nikad nije kasno za nešto svirat...xD | |
|
Morphia
Broj postova : 31 Join date : 24.08.2008 Age : 32 Lokacija : Petrinja
| Naslov: Violina, savršenstvo ili samo istinska ljepota ned ruj 14, 2008 8:11 am | |
| moja teta zna svirati violinu i taj zvuk me totalno opušta... nešto prekrasno... želja mi je i to naučiti svirati ali sada je za to stvarno prekasno jer violina zahtjeva puno truda i dugogodišnji rad... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Violina, savršenstvo ili samo istinska ljepota | |
| |
|